Мери Браун от Sister Wives говори истината си.Ралити звездата разкрива оплакванията си

...
Мери Браун от Sister Wives говори истината си.Ралити звездата разкрива оплакванията си
Коментари Харесай

Мери Браун от Sister Wives твърди, че Коди не я е уважавал достатъчно „като човешко същество“

Мери Браун от Sister Wives говори истината си.

Ралити звездата разкрива недоволствата си по отношение на някогашния - хипотетично минало прочувствено малтретиране на брачна половинка Коди Браун в E! Ексклузивният къс взор от Новини към част трета от сезон 18 на сериала TLC Специален Tell All.

„ Поглеждайки обратно към това “, споделя тя в избухливия обзор на епизода 10 декември, „ той го пусна от мен доста от дълго време прочувствено. “

Още през януари Мери, която беше законно омъжена за Коди от 1990 до 2014 година, удостовери, че са решили „ дефинитивно да прекратят “ своите „ брачни връзки “.

И за 52-годишния мъж, виждайки динамичността на Коди с Робин Браун, за която той се ожени законно през 2014 година, откакто тя стана четвъртата му духовна брачна половинка, циментира възприятията й за това по какъв начин се е отнесъл с нея.

„ Той седи тук и споделя на Робин: „ Това е съглашението, което ти и аз направихме, че в случай че в миналото се усещам по този начин, няма да те държа на това място. “ Знаеш ли, като единодушието им за техн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР